Over ons

Over ons:

Graag stellen wij ons aan u voor.

Wij zijn Christiaan  Lodewijks  en Astrid  Lodewijks-Van der Veeken.

Wij hebben samen 3 kinderen: Stefan, Joran en Suzan.

Christiaan verzorgt onze varkens, koeien en kippen en zorgt voor al het werk op de boerderij.  Daarnaast werkt Christiaan als ZZP-er bij onze zoon Joran die een eigen hoveniersbedrijf heeft. Astrid is de drijvende kracht achter de Vaartse Hoeve.

Op woensdag verpakken wij het varkens- en rundsvlees van eigen boerderij. Zoals je kunt zien onder het kopje “ons assortiment” hebben wij een ruim assortiment aan varkens-, kip- en rundproducten. Op vrijdag verpakken wij het kippenvlees wat we bij collega-boeren kopen. Op woensdagmiddag, donderdag, vrijdag en zaterdag staat Astrid met veel passie in de winkel.

Margot is onze enthousiaste parttime hulp en is meestal op woensdag, donderdag en vrijdag in onze winkel. Suzan, onze dochter, helpt graag op zaterdag mee.

Ieder 2de weekend van september organiseren wij sinds 2015 een internationale BBQ wedstrijd. Wij als gezin kijken altijd naar deze wedstrijd uit. Deze wedstrijd is uitgegroeid tot een van de gezelligste wedstrijden van Nederland. Brabantse gezelligheid en gastvrijheid zijn de ingrediënten die garant staan voor een top wedstrijd. Natuurlijk worden wij hierbij geholpen door onze kinderen, familie en vele vrijwilligers.

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar!

Voor vragen en/of advies kunt u altijd bij ons terecht. Klik hier voor onze contactpagina.