Educatieve kijkstal

(H)eerlijk & Educatief

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij een varkenshouder? Willen weten hoe een varken leeft, eet en slaapt? dat kan door een bezoek aan onze educatieve kijkstal. op een voor mens en dier verantwoorde manier kunt u kennismaken met het varken. Op onze boerderij bevindt zich ook een winkel waar u na afloop heerlijk en eerlijk vlees kunt kopen. De Vaartse Hoeve biedt u hiermee een lekker, leuk en leerzaam uitje!

img_0035

Wij willen iedereen graag laten zien hoe het er aan toegaat bij een varkenshouder. We laten zien waar we voor staan en wat we doen. Dit doen we om een eerlijk, ongecensureerd beeld te geven van onze sector. want we zijn trots op wat we doen en laten dit graag zien!

Weet wat je eet

“Vlees, dat komt uit de supermarkt”, zeggen sommige kinderen. dat vinden wij jammer. Het is belangrijk voor kinderen om te weten waar hun eten vandaan komt. in onze educatieve kijkstal zien zij de varkens en leren ze over hun leven. Maandelijks bezoeken honderden mensen onze stal en velen van hen komen regelmatig terug.

Rondleidingen

De educatieve kokstal biedt de mogelijkheid om zelf, zonder afspraak, een kijkje te nemen op de boerderij. Liever een rondleiding met meerdere mensen? dat kan natuurlijk ook. Hiervoor maken we graag een afspraak, zodat we tijd hebben om één en ander toe te lichten. Menig groep ging u al voor en ook kinderen weten ons te vinden en geven hun spreekbeurt op locatie.

Openingstijden kijkstal:

Maandag t/m zaterdag van 09:00 uur-18:00 uur

img_0042

img_0045