BBQ Workshop 21 maart 2020

      Geen reacties op BBQ Workshop 21 maart 2020

In het voorjaar begint bij ons het BBQ-gevoel weer te kriebelen. Daarom organiseren wij op 21 maart 2020 een BBQ Workshop! Op deze dag kun je samen met je vrienden de kunst van het barbecueën leren van Grate Goods Pitmaster Bart!

We barbecueën waar & wanneer we maar kunnen. Authentiek en ongecompliceerd. Eerlijke producten bereiden op een houtskool- of houtvuur BBQ.  Omdat wij onze passie voor de barbecue graag met andere liefhebbers delen, organiseren we stoere BBQ workshops. Wilt u ook leren grillen als een echte pitmaster?

Tijdens onze workshops vertellen wij u alles over de verschillende soorten BBQ’s, de diverse grilltechnieken en het verschil tussen high&fast en low&slow BBQ. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten en dat proef je!

Je gaat tijdens de workshop aan de slag met diverse soorten kip,rund en varkensvlees en natuurlijk zal de zalm ook niet ontbreken
Bart gaat de verschillen tussen High & Fast en Low & Slow uitleggen, hij laat je kennis maken met de verschillende type’s barbecue en je krijgt alle informatie over:
– Bereidingstechnieken
– Houtskool, briketten en rookhout
– Koud roken & warm roken
– Barbecueën
– Grillen en searen
– Kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur
– en meer!

De kosten van deze workshop bedragen €75 euro.

Inschrijven kan door middel van een mail naar c.lodewijks@kpnmail.nl of bel gerust naar 0162-312082.

Wacht niet te lang want Vol = Vol!
Tot dan!