Omdat de workshop van 6 april compleet vol zit, organiseren wij op 15 juni een 2e BBQ Workshop! Op deze dag kun je samen met je vrienden de kunst van het barbecueën leren van Grate Goods Pitmaster Bart!
Je gaat tijdens de workshop aan de slag met o.a. Steak, Kip, Garnalen en Zalm. We bereiden Competition style hamburgers, Chicken Lollipops, Steak sandwich met Black Onions, We gaan de Beercan Chicken opnieuw uitvinden en nog veel meer!
Bart gaat de verschillen tussen High & Fast en Low & Slow uitleggen, hij laat je kennis maken met de verschillende type’s barbecue en je krijgt alle informatie over:
– Bereidingstechnieken
– Houtskool, briketten en rookhout
– Koud roken & warm roken
– Barbecueën
– Grillen en searen
– Kerntemperatuur, inpaktemperatuur, eindtemperatuur
– en meer!
De kosten van deze workshop bedragen €75 euro.
Inschrijven kan door middel van een mail naar c.lodewijks@kpnmail.nl of bel gerust naar 0162-312082.
Wacht niet te lang want Vol = Vol!
Tot dan!